Sidevisninger i alt

lørdag den 29. marts 2014

Generalprøve på tallerkenservering

Der var gang i køkkenet i går. Ilannguaq holdt sammen med SP-eleverne generalprøve på menuen til i aften, hvor de skal lave mad til 30 betalende gæster i restauranten.
 

Her er der gang i desserten ....
 

...men før den skulle anrettes, havde de lavet forret og hovedret, også som tallerkenserveringer
 

Det er en opgaver, der kræver en vis arbejdsdeling.
 

Alt gik fint ... de gæster der kommer i aften, kan glæde sig til en flot kulinarisk oplevelse, serveret af en flok dedikerede elever.
 

Hovedingredienserne i menuen er - selvfølgelig - grønlandske råvarer:
Friskfanget hellefisk til forreten
og
grønlandsk lam til hovedretten.
Det lokale islæt i desserten er klokkeblomster.
 

Det er en fornøjelse at sidde på sit kontor en lørdag eftermiddag, med lyden af aktivitet i køkkenet i ørerne. Ind imellem overdøver musikken lydene derudefra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar