Sidevisninger i alt

fredag den 6. februar 2015

Sauce Tartare

Du skulle prøve Ilannguaqs friske sauce tartare på et stykke ristet brød....
 

Ingredienser:
  • Olivenolie
  • 1 hårdkogt æg
  • Capers
  • Bladseleri
  • Løg
  • Hvidløg
  • Persille
  • Purløg
  • Ev. lidt salt
Fremgangsmåde:

Blommen skilles fra hviden og presses gennem en sigte ned i olivenolien
Hviden findeles med en gaffel og alle andre ingredienser hakkes fint.
Alt blandes med olien.

I aften fik vi saucen serveret som dressing til en tærte, men den går også fint til et stykke ristet brød.

Den er ikke fed fordi den ikke indeholder mayonaise eller creme fraiche, men vores SP-elev måtte alligevel sande, at olivenolien gør den en lille smule vammel ved det 5. stykke brød.

Så pas på .... man kommer nemt til at spise for meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar