Sidevisninger i alt

tirsdag den 2. september 2014

Reception den 29.8.2014

Vore SP-elever og Helle Fra Food College Aalborg er drivkræfterne bag denne fantastiske receptionsbuffet.
Andre grundforløbselever sørgede sammen med Verner - også fra Food College Aalborg - for dekorationer og servering.
 
Lige bortset fra ost og chokoladekage er der brugt grønlandske råvarer på buffeten, som bestod af...
 
Hellefisk
 

Dybhavsrejer med limegele
 

Iset laks med crudité af fennikel
 

Vol-au-vent med krabbe i kvanmayonaise
 

Røget sæl med blåbær
 

Sesamboller med grønlandsk lam
 

Ost
 

Snehare
 

Usødede æbleskiver med seleri
 
 

Chokoladekage
 

Her er isbjørnene kommet i godt selskab
 

Vores nye showroom dannede rammen om herlighederne...
 

...her inspiceret af Helle, som også er "mor" til isbjørnene.
 

Der er lutter tilfredshed over hele linjen...
 

...også blandt gæsterne....
 

...håndværkere, brandfolk, personale og bestyrelse.
 

Aqqaluk sendte mange gode tanker med skolen ind i fremtiden...
 

...inden Poul sagde værsågod til at gæsterne kunne tage for sig af bordets glæder.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar