Vore SP-elever og Helle Fra Food College Aalborg er drivkræfterne bag denne fantastiske receptionsbuffet.
Andre grundforløbselever sørgede sammen med Verner - også fra Food College Aalborg - for dekorationer og servering.
Lige bortset fra ost og chokoladekage er der brugt grønlandske råvarer på buffeten, som bestod af...
Hellefisk
Dybhavsrejer med limegele
Iset laks med crudité af fennikel
Vol-au-vent med krabbe i kvanmayonaise
Røget sæl med blåbær
Sesamboller med grønlandsk lam
Ost
Snehare
Usødede æbleskiver med seleri
Chokoladekage
Her er isbjørnene kommet i godt selskab
Vores nye showroom dannede rammen om herlighederne...
...her inspiceret af Helle, som også er "mor" til isbjørnene.
Der er lutter tilfredshed over hele linjen...
...også blandt gæsterne....
...håndværkere, brandfolk, personale og bestyrelse.
Aqqaluk sendte mange gode tanker med skolen ind i fremtiden...
...inden Poul sagde værsågod til at gæsterne kunne tage for sig af bordets glæder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar