Sidevisninger i alt

fredag den 3. oktober 2014

Ugen der gik, i ord - og et par billeder.

Nyt udstyr, nye rutiner.
 
Jeg kan takke Arne fra Sermitsiaq's sydgrønlandske blad Tamanut for at jeg opdagede, at jeg i et par dage har taget billeder med et camera uden memory card.
 

Han ville gerne have et billede af skolen til sin avis. Dem kom jeg til at tage 2 gange, eftersom jeg havde glemt kortet i computeren for nogle dage siden.
 

Derfor har jeg desværre ingen billeder fra de sidste hektiske eksamensdage her på skolen.
2. grundforløb fortjente ellers billedomtale af de flotte eksamensresultater, de har præsteret. Der er ros til dem fra hele lærerteamet.

Der burde også have været billeder fra 1. skoledag for 1. grundforløb. De startede deres 10-ugers skoleophold på Inuili i morges. Spændende.

Der er heller ikke billeder fra dimissionskaffemiken i eftermiddag, men det skyldes at det hører med til mit job at holde tale for dimittenderne. I dag var det en særlig glæde at jeg også kunne give en præmie til Tuperna Qvist for det gode resultat, hun havde opnået i løbet af 2. grundforløb.

Jeg mangler også billeder fra vore 2 udsendte medarbejdere Jakob og Marie. De har, sammen med Lajos, holdt hygiejnekurser for erhvervsfiskere og -fangere i Sisimiut den forgangne uge. Næste uge starter de en kursusrække for fiskere og fangere i bygderne syd for Sisimiut. Meldingen nordfra her i formiddag er at kurserne er yderst populære. 
 
Fredagen er blevet rundet af med kogt lam, ris og karrysovs til 250 medlemmer af Brugsen. Jørgen og Mette smøgede lige ærmerne op og tændte op under de store gryder.
 
God weekend. :-)
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar