Sidevisninger i alt

fredag den 9. november 2018

GM 2018

GM 2018 er slut nu … vinderne bliver kåret kl. 18.00 i aften.


Lige nu hersker der travlhed over hele huset med at gøre klar til den afsluttende gallamiddagen.














onsdag den 7. november 2018

Kursister fra Upernavik

Elisabeth og Marie har sendt dette billede fra Upernavik.

Et hold medarbejdere fra Royal Greenland har netop modtaget deres kursusbeviser.


tirsdag den 6. november 2018

Torvekøkken - dag 2

Temaerne i dag er tallerkenservering samt fisk og skaldyr.


Råvarerne er sponsoreret af:

Royal Greenland
KK Engros
Arctic Prime Production






mandag den 5. november 2018

Finn fylder år

Vores faglærer, Finn, fylder år i dag.


Bageren sørgede for lagkage og varm cacao i dagens anledning.


Hvad er neuro-gastronomi?

Det første tema i dag var neuro-gastronomi.

Det kan godt lyde lidt langhåret, men efter Kasper tog os med på en rejse gennem Rasmus Bredahls bog: Neuro Gastronomi gik det op for os, hvad det handlede om.

Det er den nyeste trend indenfor gastronomi og det handler helt enkelt om hvordan hjernen kan manipuleres.
  

Artiklen "Koppens farve er slet ikke ligegyldig" https://www.dr.dk/levnu/mad/koppens-farve-er-slet-ikke-ligegyldig 

giver en god beskrivelse af fænomenet.

Torvekøkken - dag 1

Så er der dækket op til en formiddag i neurogastronomiens tegn.


Kasper Trap Lindberg fra Hotel og restaurantskolen i Valby står for menuen, som han også vil guide os igennem i løbet af formiddagen.


Det er vist også nødvendigt :-)








fredag den 2. november 2018

Ingers 25 års jubilæum

1. december sidste år havde Inger været ansat i det offentliges tjeneste i 25 år.


I dag fik hun Grønlands Selvstyres underskrift på det.


Tillykke.