Sidevisninger i alt

fredag den 8. november 2013

Med cameraet igennem huset

Vi fik grønlandsk proviant til frokost i dag.
Der var alt hvad hjertet kan begære af grønlandske specialiteter, som på billedet herunder mattak
 

..tørret fisk  med flydende sælspæk til at dyppe i, krabber og rejer, stegt alk og kogt fisk med kartofler.
Det gør lykke.
 

I slagteriet havde procesteknikerne, sammen med deres gæste-dyrlæge Inger, rensdyr på bordet,
 


dog i naturlig tilstand.
Der skal håndelag til at håndtere et helt rensdyr - heldigvis var der op til flere eksperter på holdet.
 


Indvoldene blev gransket nøje - under Ingers kyndige ledelse.
 

Dagens program hos gasterne var klassiske retter med kylling, herunder clubsandwich.
 

Jeg sørger gerne for at kikke forbi når maden er færdig. Serveringskursisterne havde også opdaget at der var spændende mad på bordet.
 

De havde til gengæld mixologi på programmet i eftermiddag - også med smagsprøver. Jeg nåede en Dry Martini, en Black Russian og en Tequila Sunrise samtidig med at jeg fik ryddet skrivebordet til weekenden.
 

Desværre - det bliver ikke mig der kommer med julegaverne i år.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar