Der var trængsel i kantinen den dag de 9 kokkelærlinge dystede om titlen Årets
Kokkelærling.
Deltagerne skulle hver lave 6 couverter af både hovedret og dessert, på 4 timer. De 2 couverter gik til dommerpanelet, den ene til fotografen og de 3 sidste kunne indbudte gæster fra byen nyde.
Derudover var der rigtig mange der benyttede sig af lejligheden til at kikke indenfor til en kop kaffe eller en tår saftevand - som børnene her. En overgang så det ud som om hele folkeskolen var på besøg.
Folk hyggede sig mens de ventede på maden.
Så er der linet op... Hovedretten for lærlingenes vedkommende var lammeryg mens desserten skulle indeholde sortebær.
...og smagsdommerne smagte sig dagen efter igennen flere måder at servere laks på. Råvarekurven til kokkene indeholdt bl.a. skællaks og hvidkål. Alt sammen lokale råvarer.
Der var heldigvis også tid til at nyde det hele...
efter en på alle måder veloverstået indsats.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar