5 seje kokkeelever deltog i GM for kokkeelever 2015.
Opgaven gik ud på at omdanne sælkød til en præsentabel og velsmagende forret og lammekød til en ditto hovedret.
Restauranten dannede ramme om dommerpanel og inviterede gæster - 10.klasses folkeskoleelever.
Eleverne skulle fremstille 6 couverter, 2 til dommerne, 1 skueret og 3 til inviterede gæster.
Runnere og tilskueret fulgte andægtigt arbejdet i køkkenet.
Dommerne på arbejde.
Der var rigtig mange, der lagde vejen forbi Inuili for at følge konkurrencen - til dem serverede vi kaffe og kage.
Godt vi også har nogen, der klarer det daglige arbejde med godt humør - også opvasken.
I morgen er det kokkenes dag.
Inuili siger stor tak til alle sponsorerne - de er med til at gøre konkurrencerne ekstra festlige for deltagerne.
Erhvervslivets interesse for uddannelse er en vigtig inspirationskilde.
Jakob har været fotograf i dag - her har han vendt linsen ud af vinduet og fanget Sofus' sorte køer, i færd med at lede efter årets sidste grønne græs.
Nååå ja.... navne på vinderne offentliggøres først i morgen kl. 18 - spændende!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar