Sidevisninger i alt

søndag den 4. oktober 2015

Menuen...

..er ved at være klar til servering.
 
Alle råvarer der er brugt til menuen - også grøntsager og bær - er leveret af lokale producenter.
 
Radiserne her har ligget i isvand og er nu klar til at indgå i forret nummer 1.
 

Serveringspersonalet venter bare på at klokken skal ringe...
 

...som tegn på at de kan hente 1. forret, som køkkenpersonaler her lægger sidste hånd på.
 
 
 Men allerførst lidt snacks af tørrede rejer, syltede grønne tomater, fritter lavet af risengrød, tørret fisk og radisetoppe.
 


1. forret:
Mattak, panertullu, ruuat.
Sildepisker, tørret fisk og roer.
 

2. forret:
Quak auf kunuk.
Frossen hellefisk i tynde skiver.
 

3. forret:
Kapisilik uunartumut pujuugaq.
Varmrøget laks med æbler og roer.
 

1. hovedret:
Umimmak sivisuumik uunnikoq, Naatsiaat aserortikkat naatitallu seernartut.
Langtidsstegt moskus med kartoffelmos og syltede grøntsager.
 

2. hovedret:
Savaaqqap qitianit neqqarinneq butterdejimut puugaq naatitallu upernaviarsummiit.
Lammeryg indbagt i lammefars og butterdej med grøntsager fra Upernaviarsuk.
 

1. dessert:
Kingutaarnat tungusunnissakkat, Qajaasanik Sifon kissalaartoq, siku, kalaallit kaagiat
Søde blåbær, sifon med grønlandspost, blåbæris og grønlandsk kage i tynde skiver.
 

2. dessert:
Sukkulaatit, tikiusaarlu
Chokolademouse med klokkeblomst og karamel pyntet med frosne hindbær.
 

Trætte, men glade elever og personale efter en lang og spændende dags arbejde.
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar