Sidevisninger i alt

tirsdag den 3. marts 2015

Kursus for fangerne

Marie og Marie holder kursus for 15 fangere og 1 brætbestyrer i denne uge - et kursus hvor de får lov til at følge deres egne friske fisk fra båd og bræt til bord.
 
I går blev de fanget, i dag er de blevet forvandlet til lækre retter....
 

.... og serveret med karrysovs, så kan det aldrig gå helt galt.
 


Opskriften på rokkevinger kræver dog nærlæsning...
 


.... mens vingerne svømmer i sin eddikelage, er der også lige tid til at posere for fotografen..
 


Friturestegning kræver sin mand og koncentration....
 
 
Fristende fiskefrikadeller.
 


Friturestegt fiskeskind er en overset delikatesse.
 



På den anden side af bordet var der også gang i den varme olie, her er det indbagt torsk, der er gang i. 

 
En dejlig dag hvor de traditionelle fiskeredskaber blev skiftet ud med pincet og piskeris.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar