Sidevisninger i alt

fredag den 13. februar 2015

Ørred med variation

Et sikkert hit er kogt ørred med ris og karrysovs.
 
Du skulle alligevel prøve denne variation ..... flere elever jeg mødte på vej ud efter aftensmaden kom med positive bemærkninger til fredagens hovedret...
 

Stegt ørred med stegte grøntsager, aspargeskartofler og sennepscreme.

Ørreden
skæres i passende stykker og brunes på panden
Læg stykkerne i en bradepande med bagepapir og bag dem i ovnen ved 60 grader i 20 minutter

Grøntsagerne
her gulerødder, blomkål og blegselleri skåret i store stykker og brunet let i smør på panden. Der skal være bid i grøntsagerne.

Kartoflerne
er kogt med skræl og vendt på panden.

Vitaminerne bliver i råvarerne og fisken bevarer sin saftighed ved den nænsomme tilberedningsmetode - sundt og godt - men det hele får et løft med den lækre

sennepscreme
som består af fløde, kogt med fiskefond, sennep, salt og lidt sukker - smag dig frem er kokkens anbefaling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar