"Gør maj sund" er blevet en fast tradition i de fleste byer på kysten. Det er mest motion det handler om i den måned, men som en naturlig ting for Inuili har vi valgt at fokusere på sundhed i sammenhæng med den mad, vi spiser.
Vi inviterede derfor 25 9. klasses elever fra Narsap Atuarfiata til at komme og lave sunde drikke og salater af forskellige frugter og grøntsager ud fra den filosofi, at sunde madvaner grundlægges tidligt i livet.
Jens Andersson og Dagmar var tovholdere på arrangementet mens Bjørn tog de flotte billeder herunder.
Dagmar har hentet alverdens gode sager op fra kølerummet.
Der var nok at gå i gang med.
"Er der nogen der ved, hvad det her er?" - tror jeg Dagmar siger.
Det kræver sin mand at håndtere spidskål og skrælleknive...
.."mon den røde farve går af i vask?"
Ifølge Dagmar så fik eleverne fingrene i mange ting de ikke havde prøvet før....
...og heller ikke smagt på før.
....det fik de lejlighed til da de efter 3 timers køkkenarbejde kunne nyde "frugterne" af deres arbejde i Inuilis restaurant.Torrak. Hatten af for 9 klasse fra Narsap Atuarfiata, de gik til den med stor entusiasme. Måske viser der sig at være en enkelt fremtidig elev iblandt.
Vi må bestemt gøre det her noget oftere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar