Vores hverdag på INUILI
onsdag den 8. april 2020
Påske -kaffemik
›
Bagefter var der kaffemik...…. ...med hjemmelavede påskeæg.
Æg som tema
›
Her er holdet bag alle æggeretterne. Det er vores grundforløb og vores cater- og kantinehold samt receptions- og turismeassistenten...
torsdag den 2. april 2020
Lam som tema
›
Cater- og kantineeleverne har haft lam som tema i denne uge op til påske. Det har mundet ud i et orgie af forskellige retter me...
tirsdag den 31. marts 2020
Menu
›
Det var en velsmagende menu og et godt eksempel på traditionelle råvarer tilberedt efter moderne tilberedningsmetoder. Der ...
Praktisk prøve
›
Alting starter ved håndvasken, også når man skal i gang med at forberede frokost til inviterede gæster. Det er nu de skal vise hv...
fredag den 27. marts 2020
Take away
›
Grundforløbet kørte take away-service til elevernes og personalets børn i dag.
›
Start
Vis internetversion